Талісман Новини

Свіжі та актуальні новини від Талісман.

  1. Новини
  2. Volkswagen подовжив термін гарантії на автомобілі на 3 місяці
08.05.2020
Новини від Фольксваген

Volkswagen подовжив термін гарантії на автомобілі на 3 місяці

Гарантія на нові автомобілі та розширена гарантія подовжується строком на 3 місяці, якщо її термін дії спливає або вже закінчився в період з 01.03.2020 по 31.05.2020р.

podovzhennya-terminu-garantiyi-na-avtomobili-u-zvyazku-iz-covid-19

Ми піклуємося про вас!

Якщо термін дії гарантії на новий автомобіль спливає або вже закінчився в період з 01.03.2020 по 31.05.2020 року, гарантія подовжується на додаткових 3 місяці. Аналогічні умови розповсюджуються на автомобілі з розширеною гарантією, але у випадку, коли обмеження пробігу залишається без змін. 

Рішення пов'язане з тим, що зараз людям краще залишитися вдома, а не поспішати до сервісних підприємств Volkswagen вирішення питань по гарантії. Тому що, здоров'я та безпека клієнтів і працівників сервісних підприємств є нашим найвищим пріоритетом.Відповідно, власники зможуть скористатися гарантією на свій автомобіль трохи пізніше.

Підписатися на розсилку новин

За допомогою нашої розсилки новин Ви зможете регулярно отримувати інформацію про наш автосалон та численні ексклюзивні пропозиції!

Введені дані недійсні. Будь ласка, спробуйте ще раз.

Оберіть форму звернення

На жаль, виникла проблема з реєстрацією на розсилку. Будь ласка, повторіть спробу пізніше.

checkbox_default

Дякуємо!

Ви щойно зареєструвалися на отримання розсилок.

Ви одразу отримаєте електронне повідомлення з посиланням для підтвердження. Будь ласка, перейдіть по цьому посиланню, аби завершити реєстрацію.